.

livet leker nästan.

everyday

Provet igår gick ganska bra trots allt. Bara att börja blicka framåt på kommande prov i samhällskunskap och nationella prov i matte b, längtar!

Nej, vad jag däremot ser fram emot är helgen. Hemma match mot Avesta och malungs marknad. Kan det bli bättre just nu? kanske.
Är väldigt sugen på att införskaffa lite sommarkläder, men tillåter plånboken? nej, inte idag. Men så fort jag får pengarna från företaget som vi håller på och lägger ner blir det allt att handla!

För övrigt har jag inget att säga mer än att mina ytterst tråkiga inlägg är väldigt tråkiga och saknar allt.

kost idrott och hälsa, ksjsdndhifmdmsdosdj

haha, kul att jag ens förstår vad det står i idrottspapperen!
provet i morgon kommer gå galant!

someday

Done.

Sitter i skolan en helv vanlig, värdelös, dag och gör i stort sett ingenting. Ska dock försöka vara "duktig" och göra lite små rester och annat som ligger och skräpar.

Besöket på hemköp igår blev lyckat, jobebt blev mitt!
Ska jobba i stort sett hela sommaren, skönt att fylla på plånboken lite. Det dåliga är att det troligtvis inte blir någon festival för min del ändå..
Men men det kommer andra tillfällen.

hard work work

funderingar.?!

sitter i skolan och väntar på att tiden ska gå lite fortare så denna dag kan ta slut någon gång. Ville hem och bara ta det lugnt, men det är väl det sista jag kommer få göra.
Hemköp ringde mig igår och undrade om jag inte kunde hoppa in och jobba fyra veckor i sommar, en av dessa veckor är vecka 26 då jag egentligen har andra planer, bättre planer. Har svårt att bestämma mig om jag ska jobba eller åka på peace and love? Måste gå dit och prata med chefen idag så kanske det kan lösa sig.
Efterd et sker det i vanlig ordning träning, som alla andra dagar.

Kupolen fick ett litet besök utav mig i fredags, och jag ser verkligen fram emot nästa läsår då jag ska praktisera på H&M två dagar i veckan! Känner dock på mig att risken är ganska stor att jag blir ganska så rejält fattig på köpet..

Men jaja, tillbaka till verkligheten. Friluftsdag i skolan, suger ganska hårt om jag får säga det själv.

RSS 2.0