idol

I don´t wanna be LIKE you, I wanna BE you!


Jag har idag funnit mig en förebild, en idol helt enkelt. Världens bästa.

ett nytt försök

idag är första dagen på nästan en hel vecka som vi inte har träning med laget, men fotollstokig som jag är kan jag inte låta bli att träna ändå. fotboll är underbart och jag börjar faktiskt längta lite tills skolan ska börja så jag får ett par träningar extra i veckan. annars är skolan inget jag ser framemot med tanke på att det inte ens har varit riktig sommar än?
när jag ädnå är innne på det här med skolan kom jag att tänka på att det snart är dax att starta UF-företag, det skrämmer mig! jag undrar hur det kommer att sluta.

nu blir det fotboll!

ja...

jaha, det här med blogg va nog inte riktigt min grej tror jag. eller maja vad säger du? för jag antar att du är den enda som möjligtvis kikar in, inte så konstigt när ingen annan vet att jag har en blogg he he...

Det ska kännas att man lever


Nu har bloggen fått nytt liv, tack Ida för hjälpen!

På tal om nytt liv, det är precis vad jag skulle behöva just nu. För bara någon dag sedan lekte livet och allt va bättre än bra. Det är ganska fascinerande hur människor verkar vara så ovetande om vad dom egentligen gör, och hur dom kan ändra sig utan vidare.  Det spelar ingen roll vad man gör, alltid finns det svek och motgångar med i bilden.
Livet är ingen dans på rosor. Vid smärta får man alltid höra att, det ska kännas att man lever, men varför måste det göra så förbannat ont hela tiden?! Jag trodde att alla visste att känslor inte var något att leka med, tydligen så hade jag väldigt fel på den biten. jaja.

annagustafsson

Beslutsångest.

Ibland förstår jag mig inte riktigt på mig själv (inte en del andra heller för den delen), att man kan ha sån beslutsångest... ska man eller inte? antar att det visar sig till sist ändå. 

Trevlig dag förövrigt, tog mig en tur hem till familjen Gustafsson uppe på pellholn för att spela lite gura med underbara Maja. Den flickan e allt för bra, bäst e vad hon e! 
Under kvällen har det även spelats lite fotboll, första träningen efter uppehållet och det känns grymt skönt att vara igång igen...bortsett från att min hals fortfarande strejkar.

aja, nu blir det sängen för lite välbehövlig sömn...

...eller först blir det nog ett par låtar på guran om jag känner mig själv.


Over and Out, AG

på gång..

Nu har även jag hakat på trenden och skaffat blogg, eller ja min kära kusin Maja, did it for me.


Jaha, nu är det alltså meningen att jag ska skriva om mitt liv eller nått sånt?
Vi gör ett försök...


I morse vaknade jag upp med underbart sällskap efter en natt i vansbro. Sedan blev det kalasfirande hos kusin Linda med övrig släkt. Väl hemma igen har jag även hunnit med några välbehövliga timmars sömn.
Kvällen har jag tillbringat med Maja, gittarspelning e väl allt bra mysigt?  (den där meningen tyckte inte maja hade någon sammanhållning)
Hur som helst, trevligt hade vi i alla fall med våra tappra försök till skrivning av nya låtar, ha ha.... en annan gång kanske.
Nej det här lär jag nog öva på lite mer, ser ju inte bra ut! 

Over and out, A.G

RSS 2.0