260210 - 12:31

Tänkte passa på att berätta om gårdagen nu när jag ändå inte har något för mig.

Efter skolan blev det en liten biltur med min privatchaufför Malin, världens bästa.  Vi och vår trjedje vän Jasmine åkte upp till Lima för att umgås och fixa lite med en film. På hemvägen kände jag i magen hur nått skulle hända, det kändes verkligen så. Och det snöade så man såg inte så mycket, så det enda jag gjorde var att kolla på sidan om vägen och räknade färska älgspår. Ungefär mitt mellan Lima och Malungsfors hade under en väldigt kort träcka sett fyra helt nya spår och jag visste att det var nära när jag hör hur malin ropar : Vad i helvet!!!
Där kommer det en älg springandes ut i vägen, men den vänder. Som tur är. Själv satt jag bredvid och skrek som en galning och blev rädd för älgen. 
Låter inte ett dugg kul, men tro mig det va fruktansvärt roligt.

Väl i Malung åkte vi och våldgästade en klasskompis, trevligt trevligt. Efter det blev det en tur upp till Byråsen för att kolla läget en snabbvända.


Har även lovat ett inlägg som jag skrev för ett par dagar sen men som försvann, det handlar då om Droghandeln och Brun utan sol. Toppen!

Nu ska jag snart bege mig hem till lägenheten och ta mitt pick och pack och fara hem mot Dala-Järna.



Dagen

Dagen har bjudit på massor utav roligheter, tyvärr är klockan för mycket för att jag ska orka skriva ihop ett litet inlägg om detta just nu. Men det kommer i morgon, och spännande ska det bli! Eller ja, lite i alla fall.


Värdelös blogg

Kul att jag precis skrev ett inlägg som försvann...!
Gör ett nytt lite senare om jag orkar, annars blir det en annan dag.

out of school.

Ännu en måndag, jag gillar inte måndagar.
Jobbigt mycket i skolan, högen bara växer.
UF-företag är tråkigt just nu.

Skolan blir min död, jag är så fruktansvärt skoltrött så det är inte klokt. Ville verkligen inte gå i skolan en dag till, vill bara vara hemma hela dagarna och ta det lugnt. Det passar mig mycket bättre, jag känner bara för att inte göra något als längre. Kanske ska bli en riktig ensamvarg? Nej, det vore på tok för tråkigt.
Men lite lov skulle sitta fint!


180210 - 16:42

Länge sen jag skrev några rader nu, hinns inte riktigt med.
Har fullt upp i skolan och säkert tusen saker att göra, men det händer ingenting. Det enda är att högen med uppgifter och böcker bli större och det blir färre och färre dagar kvar tills allt ska vara klart. Jag har lovat mig själv att en dag sätta mig ner och göra klart allt, dock vill inte den dagen komma än på ett bra tag. Men innan lovet SKA allt vara klart för jag tänker inte sitta och plugga då och jag vill absolut inte ha det i huvudet som en plåga att jag inte gjort det. Så om någon vill hjälpa mig, ja tack!

 

090210 - 17:54



Sugen på lite nya sommarkläder. Dessa är från H&M och några godingar ska jag nog kuna unna mig!
Dock har jag nyss köpt lite nya kläder så det får nog vänta ett tag, då slipper dom ju ligga i garderoben så länge innan jag kan använda dem också. hehe!

Vaknade upp med en förkylning i morse, och den blir inte bättre. Gissar på att jag nyst femtioelva gånger idag.
Muntrar upp mig med glass och spaning på sommarkläder.
I morgon åker jag tillbaka hem till byn för att ladda batterierna och träna igen för att sedan kunna bege mig till falun för lite UF jobb. Hoppas förkylningen ger med sig lite åtminstonde, vill ju inte vara där och vara sjukling!

.

Mysigt att vakna upp med en förkylning idag, ber till gud att den ska försvinna innan helgen så jag kan spela på cupen i helgen!
I övrigt har jag varit duktig idag också, diskat ett helt berg med disk, nästan läst ut svenskaboken, målat naglarna jätte fint och städat köket. Jag samlar vuxenpoäng.


080210 - 22:30

Tur man har koll, haha. Vi har inte als spelat mot malung idag, det var visst nornan. Inegn vill veta något resultat så det skrivs inte ut för allmänheten, tyvärr!
Sitter här som ett fån och vet inte riktigt vad jag ska göra, är hungrig nu igen men eftersom jag redan hunnit med både snabbmakaroner och spaghetti idag vet jag inte riktigt vad jag ska kunna hitta på, glass blir jag nog inte mätt på. Eller kanske om jag äte upp hela två liters paketet? Inte så nyttigt skulle jag tro. Får nog bli några smörgåsar istället, klockan var visst ganska ser jag. Snart läggdags egentligen, men eftersom jag har ledigt från skolan kan jag vara uppe hur länge jag vill! haha. Men det vore skönt att sova faktiskt, men först måstre jag diska och packa upp träningsväskan med alla svettiga kläder, mums!

Nej nu får jag skärpa mig!

080210 - 15:17

Jag är minst sgat besviken! UF turnen verkar redan vara slut på grund av allt strul med bilen, vi kommer inte komma till varken borås, kalmar eller linköping. Som jag längtade och såg framemot att få se den delen utav Sverige. Men men, nu laddar vi istället för att dra till Falun på torsdag. Allt blev en stor besvikelse.

Hur som helst, idag sker det träningsmatch mot Malung och jag ska tagga som satan! Måste bara ta mig i kragen och köpa lite mat så jag får någon ork att spela över huvudtaget ikväll. Årets första match med brudarna, kan inte bli annat än kanon!

Hittills idag har jag varit ganska duktig må jag säga, städat, läst lite ur svenska boken, målat om naglarna och diskat. Men mer ska jag nog hinna med innan kvällen. Planerar handling, matlagning , plugg och lite annat nyttigt.

Men nu ska ja försöka göra mig klar och ta mig ner på byn, inom en snar framtid.


060210 - 18:58

Hemma efter en minst sagt jobbig vecka ute i Sverige. Har hunnit med att besöka västerås, köping, karlstad och norrköping på tre dagar. Har i alla fall haft väldigt roligt och det är väl huvudsaken? att vi nästan har jobbat ihjäl oss är väl i stort sett obefintligt?
Känns skönt att vara hemma igen innan nästa trip drar igång på måndag. Då styr vi först mot borås följt av kalmar, linköping och falun. Ska bli lika kul som förra veckan om inte bättre. Har ju trots allt det bästa sällskapet med mig!
Berättar mer om detta senare med bilder och allt.

Ikväll sker det mys här hemma, tror jag, kanske ska se på melodifestivalen så man inte missar någon skandal. Egentligen borde jag plugga eftersom jag inte varit i skolan på en vecka och inte kommer var det nästa heller, men allt annat går före skolan just den här helgen. Känner att jag måste få vila upp mig tills jag åker igen.

Men nu sker det nog mat och sen får vi se vad kvällen har atta erbjuda, hoppas på något riktigt bra!

010210 - 16:45

Dagen började med ett minst sagt tungt gympass på specialidrotten, som följdes av en hel del bilåkning med malin och jasmine. Great! Nu är det mesta fixat inför morgondagen, trunkarna är hämtade hos JOFA, tågbiljetterna till västerås är beställda och hämtade. Nu återstår packandet och den stora frågan om vi har någonstans att bo? Förhoppningsvis löser sig detta under kvällen eller morgondagens resa. Annars vet jag faktiskt inte vart vi sover.. Men problem är till för att lösas har jag hört!
Känner hur resfebern börjar krypa sig fram, väskan är nästa hållplats. Dags att packa trunken.


RSS 2.0