310110 - 20:38

Började skriva ett inlägg men insåg redan efter några rader att det skulle bli tråkigt och sakna mening. Inte så kul. Plugga var det jag egentligen skulle göra, men vad gör man inte för att skjuta på det lite mer än man redan gjort?
Skriver något onödigt och meningslöst i en obenfintlig blogg, spelar tönt spel på facebook, msn, ja vad som helst funkar!


270110 - 18:04

Den långa resan närmar sig med stora steg men ändå känns den så långt borta. Kan det vara för att vi inte är färdiga med allt som måste hinnas med innan ännu? Lite jobbigt känns det också när man vet hur sjukt mycket det är man missar och måste ta igen när vi väl kommer tillbaka till skolan efter två veckors ledigt/UF-arbete. Dock är jag riktigt taggad på att få åka omkring och se mig om i vårt vackra Sverige.

Håller på och lagar mat nu samtigit så det är nog lika bra jag går och kollar så det inte kokar över eller att kycklingen flyger ur ugnen!


240110 - 22:31

Malung....home sweet home! kanske inte. Ser i alla fall fram emot den här veckan i skolan, ska fixa massor utav roliga saker innan de kommande två veckorna som kommer bli hur bra som helst! Åker troligtvis iväg redan nu på fredag, TAGGAD!! Haninge (lördag) - Västerår (söndag) - Haninge  (måndag) - Väserås (tisdag) - Karlstad (onsdag) - Norrköping (torsdag) Hemfärd (fredag) Hemma, eller kanske Eskilstuna (lördag) Sen drar vi igen på söndag kväll tror jag. Borås (måndag) - Linköping (tisdag) - Kalmar (onsdag) - Falun (torsdag).
Jag vill åka NUU !

Tråkigt inlägg men det är mest en påminnelse till mig själv.

Dagens tråkigaste är att ugnen har blivit sjuk och vill inte riktigt fungera + att min mobil spelar mig ett spratt. Det gillas inte!

Nu blir det mat, gott.


170110 - 21:41

Annorlunda helg, har nog hunnit med det mesta. Falun och kollat på Harrys cup. Shopping. Tränat. Fest x2. Ambulans. P-böter. Malung. Pojkvän. Pyjamasparty. Träffat nya människor. Ätit ute x2. Borlänge. Ja vad säger man? händelserikt för att vara mig. Bilder från veckan och helgen kan komma att dyka upp lite då och då.
Krafterna och lusten att hålla mig vaken är borta för dagen, nu blir det sängen och godnatt!


140110 - 14:20

Har inte så mycket att skriva så jag bjuder på några bilder sen sommaren idag.





















100110 - 12:27

Jaha, i morgon börjar skolan igen! Helt sjukt vad lovet har gått fort, och jag vill verkligen inte åka iväg. Är mitt uppe i allt packande, har precis påbörjat den femte väskan. FEMTE! Vad ska jag ha fem stora väkor för? Vad har jag i dom? Hur kan allt ta sån plats? Tur att jag strejkar buss och tåg en sån här dag.
Känner att jag vill flytta till en egen lägenhet, är ganska trött på att dela nu. Vill bo för mig själv och känna mig fri att göra som jag vill. Jag ska i alla fall beställa lite mysiga saker från IKEA som min kusin ska ta hem, lika bra att ha lite småsaker ifall jag får för mig att flytta inna terminens slut.
Nej åter till packandet!


When i look at you!

Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
A beautiful melody
When the night's so long
Cause there is no guarantee
That this life is easy



The three of us




Förlåt Maja, men ibland är livet sådär lagom mycket rock´n roll och då är bilden bra!
Och ibland är vi ju bara såå himla lik varandra. Ha ha!


060110 - minustrettiofemgrader.

Den globala uppvärmingen? Är det därför det är galet kallt den här vintern? -35 är ingen vacker syn och inget att vara ute i. Får så sjukt mycket överskottsenergi att jag blir trött av den istället, inte trött så jag sover utan trött, slut och hängig. Sötsuget, shoppingsuget och suget efter en resa till andra sidan jorden lockar extra i dessa kalla dagar.
Jag ber en stilla bön att kylan ska ge sig en aning tills skolan börjar igen om en vecka då jag tvingas gå nästan en kilometer för att ta mig till skolan om mornarna. Får lite smått panik när jag tänker på att skolan börjar om en vecka, har en bok på 200 sidor som ska vara läst och uppgifterna till ska vara klara när vi kommer tillbaka. Har även en hel del annat skolarbete som egentligen skulle ha gjorts men det får nog vänta och bli i sista sekund som vanligt, så länge bokenb inte läser ut sig själv.



2010

2010 alltså?! Hoppas verkligen på det bästa, ska om en evighet få fylla 18 år, förhoppningsvis få körkort på köpet, gå in på krogen utan att åka ut, jag får göra vad jag vill. Men innan allt detta så ska sommaren komma och passera, en fin sommar med mycket tok skulle inte sitta helt fel. Känns som jag redan har planerat in tusentals saker som ska hinnas med, vilket aldrig kommer att gå haha!
Men jag har redan bestämt mig för att åka utomlands med en kär vän innna sommaren kommer och kanske en liten resa till under mittan av juli när vi har uppehåll från fotbollen. Och om jag får som jag vill så blir det en tredje resa under jul eftersom jag är så himla trött på vinter och allt som har med julen att göra. Men nog om detta, planerna är stora och känner jag mig själv kommer precis allt att ändras.

Året som gått har faktiskt varit riktigt bra när jag tänker efter, sommaren var nog den bästa hittils! Underbara människor. Flytten till Malung var det skönaste jag gjort samtidigt som det blev otroligt jobbigt med alla träningar hemma. Har träffat nya människor som står mig nära, I like! Fick jobb på mysigaste stället i byn. Fotbollen gick otroligt bra, bra utveckling och ett divisions byte till det bättre! En hel del festande har också hunnits med, otroligt mycket under sommaren när jag tänker efter, haha men vad gör väl det. Sommaren var verkligen så otroligt bra och jag saknar verkligen tiderna med "gänget", hoppas på en reunion tills nästa sommar!
Under den tråkiga hösten skedde det inte allt för mycket, lite små fester, plugg, uppstart av företag som fortfarande inte är helt igång?!, älgjakten som resulterade i att jag sköt min första älg, blev ett år äldre. Sen kom den tragiska vintern som mer än gärna får försvinna. Jul och nyår? ja vad säger man, värdelöst var ordet!
Men årets höjdpunkt är utan tvekan, förutom sommaren, ändringen på mig själv. En helt ny jag! nya vänner, bättre vänner, ny stil, nytt utseende, allt är ändrat mot det bätter! Jag har även tagit mod till mig att skaffa en piercing och en tatuering vilket jag nästan är lite stolt över.
Nej nog om det gångna året, nu ser jag fram emot ett nytt!


RSS 2.0