17.26

Sitter och gör ett försök i lite pluggande men kommer liksom ingen vart, känns som att det finns hur mycket som helst att göra just nu. Hur jobbigt som helst, SKOLTRÖTT! Det enda som är lite positivt med skolan är att det går framåt (tror jag) med företaget och det känns som att vi snart börjar komma igång på riktigt, fast det ligger väldigt mycket jobb bakom allt och ännu mera jobb är det kvar innan vi är igång på allvar.
Nu tappde jag tråden igen och kan inte komma på vad det var jag skulle skriva. Men så får det vara!

See ya!


16:13

Det blir bara längre och längre mellan varje inlägg nu, blir lätt så.
Vad jag kan minnas har det inte hänt så mycket sedan sist jag skrev några rader, lite träningar och sånt som hör fotbollen till. Säsongen är för övrigt slut för i år, både skönt och tråkigt, och vi slutade som seriesegrare och en division tre plats till nästa år!

Jag visste precis vad jag skulle skriva om och det skulle bli så himla bra, men.......jag glömde precis bort va det var för något jag hade i tankarna. Så det får helt enkelt bli en annan gång!

See ya!


11 nya

Känns som det va en evighet sen jag skrev sist nu, kan det stämma?
Klart det kan!

Kan iallafall berätta lite om gårdagen som spenderades i Falun med Hp, klassen, på UF kickoff eftersom vi håller på att starta just UF i skolan just nu. Träffade även på en hel del bekanta vilket va väldigt trevligt!
Efter kickoffen väntade stan och en snabb shoppingrunda som resulterade i en hel del smycken, ett linne, hårspray och lite smink. Höjdpunkten på dagen var ett kärt återseende med min bästa vän Josefine, alldeles för länge sen jag träffade henne! Blir så full av glädje varenda gång jag träffar henne att glädjetårarna tränger fram!
Väl hemma i lilla Dala-Järna igen var det dags för fotbollsträning, trevligt men lite för oseriöst om jag får säga det själv.
Nog om gårdagen, nu tar vi dagen som varit!

Började med skola, ett besök på banken som även innehöll en lite trevlig fika. Åter i skolan igen blev det jobb med UF, som gav små men inte alltför stora framsteg. Efter lunch stod skoljoggen på schemat, och det är, även fast jag är ganska sportig, inte riktigt min grej. Så jag begav mig hem till lägenheten för att hämta mina grejer som skulle med hem över helgen och fortsatte sedan vidare mot tåget som skulle ta mig till Borlänge och, även denna dag, en shoppingrunda. Denna gång med sällskap utav Anni. Det hela resulterade i ogiltig frånvaro i skolan och 11 nya cm, skor alltså. Rättare sagt stövletter. Sjukt snygga enligt mig själv!

Men nu får det vara nog för den här gången, godnatt!

See ya!


en rolig grej!

Ja, eller ja jo det va väl kul.
Höll i alla fall på att göra pizza åt mig och lisa, vi hade köpt färdiga som vi la på extra ost på. Och eftersom det stod på kartongen att dom skulle läggas direkt på gallret så är det klart att vi gjorde det, men det mina kära vänner ska jag aldrig göra om! Nej nästa gång ska dom allt ligga på en plåt! Osten, som va av ganska stor mängd, smälte och rann AV pizzorna och hamnade såklart på botten av ugnen (vart annars?!). Jag som skulle vara duktig och vakta dom i de tio minuterna dom skulle vara inne tyckte att jag lika gärna Kunde sätta mig med datorn i köket (en meter från ugnen) under tiden, men såklart glömmer jag bort tiden. Typiskt mig! Öppnar ugnsluckan och vips, det ryker som bara den av osten som ligger på botten som några minimala kolbitar och bränner fast, och där började brandvarnaren att tjuta. Nästa problem, HUR SJUTTON STÄNGER MAN AV DEN?!
Grannarna stod ute på sin balkong och kikade nyfiket upp mot oss och undrade antagligen vad vi höll på med där vi sprang runt och skrek, är nog precis vad jag också skulle ha gjort. Nog va det en upplevelse alltid, men nog om det. Nu blir det sängen, god natt!

See ya!


.

inget större fel med mig! vilken lättnad.


no way!

varför ska jag bli sjuk just nu?! JAG VILL INTE!
Gick nyss hem från skolan eftersom jag inte als mår särskilt bra idag, symptomen pekar på att det kan vara bihåleinflammation, inte kul. Hälsade på skolsköterskan en sväng som skickade mig vidare till vårdcentralen, fick en tid där klockan ett, hoppas att jag slipper penicillin eller någon annan jobbig medicin.
Tråkigt att jag missar speciaidrotten idag, men träningen hemma i Dala-Järna ikväll tänker jag INTE missa! Det får vara hur stora fel med mig som helst och jag tänker ändå inte missa de få träningar och de två sista matcherna som är kvar av den här säsongen. Inte en chans i världen sägen jag! 

I brist på annat kan jag ju även tipsa om att aldrig köpa en foundation flska i glas, det gör nämilgen jag alltid (den från Make Up Store) och nu har den gått av?!?! halsen gick av jäms med korken, ganska ruttet... det ensa positiva var att den nästan va slut så jag skulle ändå köpa en ny, men det hade jag inte tänkt göra förrens nästa vecka och nu blev det ju genast mycket mera bråttom med det.
Onödigt fakta!

Ska äta och sova lite nu innan jag går till vårdcentralen.

See ya!

Majas update!

Ja nu va det länge sen det skedde något här. Kanske inte så konstigt med tanke på att allt som har hänt, det STORA är ju att vi har gått upp i trean! TREAN! Det kanske inte låter så stort, men jo för oss i Dala-Järna så är det faktiskt det. Fotbollen för övrigt håller på att ta slut för året, väldigt tråkigt, men den har precis börjat om man ser framåt och tänker lite annorlund.
En annan grej är att vi i skolan håller på att starta UF-företag, vilket tar ganska mycket tid, men det går framåt och det ser riktigt lovande ut! känns bra!

Får ju heller inte glömma att det är lagfest nu på lördag efter matchen, det måste ju firas att vi klättrat en division, självklart med guldhattar på skallarna!

Antar att det inte finns så mycjet annat att berätta, mer än att jag längtar till lördag och ser framemot nästa vecka.

Nu sker det läggdags!
Puss & Godnatt

See yaa!

RSS 2.0