12:31

Jaha nu har det gått några dagar sen sist. Har varit ganska mycket på när det har varit första veckan i skolan och allt. Är även mer eller mindre bosatt i Malung nu för tiden. Igår spelade vi nog årets viktigaste match, mot färnäs, tråkigt nog åkte vi på stryk med 0-1. Men trots att hoppet inte är ute för oss att gå up i trean blev i alla fall jag väldigt förbannad på mig själv, grät floder.. he he.
Ikväll sker party i nås, After race night, blir nog kul!

Just nu känns det här verkligen helt värdelöst, orkar inte!

Go Anna!

Jag är verkligen hur duktig som helst!
Efter flytten till Malung igår "råkade" jag lämna kvar nycklarna i pappas bil, och han har åkt på jobbet och ska egentligen inte komma hem förens på tosdag kväll. Så ja, mina nycklar ligger i Djurås, bra jobbat Anna! Och i morgon börjar skolan.
Som tur är så är min pappa jätte snäll och ska åka hem med dom redan ikväll så att jag tar mig in.
Ibland är det bara för mycket att tänka på helt enkelt!

Flytten gick i alla fall bra, trots min korta sömn på fyra timmar. Men det var det lätt värt för kräftfesten med laget och övriga trevligheter i lördags kväll/natt/morgon. Just loooooove it!
Hoppas på en repris, dock utan kräftor, nästa helg!

Nu blir det att packa inför kvällens träning och det sista som ska med till Malung senare ikväll.

See ya!

döda mig!

Matchen slutade med 4-2 till oss, härligt! Och, jag fick näta för första gången i en seriematch den här säsongen, från en frispark, kul!
Men, jag har ont ltie överallt känns det som. Ryggen gör ont. Magen gör ont (magknip). Knät gör ont. Benen i övrigt gör ont. Smärtan i ryggen har jag inte en aning om vart kommer ifrån, inte magsmärtan heller för den delen. Undrar om det kan vara pizzan jag åt?!. Knät vet jag däremot precis, spelade utan knäskyddet idag och då får jag skylla mig själv. Vet mycket väl att det inte går utan att jag ska få ont, men ändå ska jag envisas med att prova och se om det håller. Den smärta so sitter i benen är nog mäst trötthet. Det är bara att börja ladda om inför nästa kamp, på Lördag mot Grängesberg.

Nej usch vilkt tråkigt inlägg det här blev, synd för er som gav er tid att läsa.

See ya!

Dagen

IDAG: Gick upp halv sju i morse, kan inte dra mig till minnes att jag gjort det nästan en enda gång under hela sommarlovet. Åkte till Vansbro vid åtta med några ur laget för att ha lekar och annat skoj för mellanstadiet, helt okej! Orkar inte skriva så mycket om det. Eftersom vi va så duktiga och ställde upp som ledare blev vi även bjudna på pizza efteråt, mums!

JUST NU: Sitter ute i en av mammas solstolar, eller vad man nu kan kalla dom, och bara tar det lugnt. Hur skönt som helst, jag lovar!

IKVÄLL: Hemma match mot Kvarnsveden, skulle sitta fint med en vinst och ytterligare tre poäng. Samling klockan fem och inna dess måst jag äta, även fast jag fortfarnde är väldigt mätt efter dagens pizza. 

....och där tog min fantasi slut!


See ya!

En dag på jobbet.

Har haft en kanon dag på jobbet idag,nog för att det aldrig är särskilt tråkigt, men idag va det extra roligt. En beställnig med massor utav varor från Danska Bloomingvlle hade kommit, och inte visste jag att det kunde vara så kul att se vad som dåldes i de olika kartongerna! Det va nästan så man önskade att alla kunder som kom kunde försivnna lika snabbt igen för att få fortsätta att packa upp. haha..

Nej nu ska jag fortsätta se på TV, det är ju faktiskt kamp! Barcelona - Manchester City.


att packa kläder är inte kul

Jag har nu gjort mitt första försök i att packa inför flytten till Malung, vilket inte gick sådär jätte bra. Att dela upp kläder är inte det lättaste, hur mycket ska jag ha med mig, hur mycket ska jag lämna hemma, vad ska jag ta med mig, vad ska jag lämna hemma. La fram det jag ville ha med mig på sängen och tyckte att jag lyckats bra med att det inte blev för mycket. Kom sen att tänka på att det blir kräfskiva på Lördag, vad ska jag ha på mig då? Började kolla igenom både garderob och byrå, ingenting som duger! La tillbaka i stort sett allt som jag nyss stått och lagt fram. Suck! Jag gör ett nytt försök någon annan dag.
Istället ska jag  börja packa en annan väska, träningsväskan, och äta lite mat innan det bär av på styrelsemöte som följs av träning och ytterligare ett möte.

See ya!

Tisdag

Jag har jätte tråkigt så tänkte passa på att göra ett inlägg, men vad ska jag skriva om?
Nej jag kan inte komma på något , synd!

Eller jo, jag hatar att läsa en blogg som inte innehåller bilder! Så varför har inte jag bilder i min egen?
Bra fråga utan svar! Därför får det bli en bild......på Maja!


sista veckan

Gårdagen bjöd på rackartyg med Lina, haha sjukt kul!

Nu ska jag erkänna att jag faktiskt är lite AVUNDSJUK (?!) på alla som redan börjar skolan, hur jag nu kan vara det. Jag vill ju inte als till skolan, vill ha längre lov! Fast å andra sidan får jag äntligen träffa min vänner som jag inte träffat på evigheter, ska bli kul.
Har en hel vecka kvar av sommarlovet, det är det inte många häromkring som har så jag antar att det blir en långtråkig vecka. Antar att jag får spendera dagarna med träning och förberedning inför flytten till Malung.

Nu ska jag göra någon nytta och hänga upp tvätten.

See ya!


Kort och gott

Gårdagens kväll spenderades med Lina, och det kommer troligtvis även denna att göra. Alltid lika trevligt!
Planen är i alla fall den att vi ska basta, om vi får igång på bastun som vi inte ens vet om funkar?! haha, det blir säkert bra.

I morgon börjar många skolan, stackars er! Själv har jag en hel vecka kvar, haha!

Kort och gott, See ya!


Från bastubadning till SM.

Hemkommen efter att ha badat bastu hos mormor och morfar. Det va varmt vill jag lova, satt/låg där inne helt ensam och läste VR (Vecko Revyn) i mer än en timme! Det är extremt länge för att vara jag, har aldrig riktigt förstått mig på dem som kan sitta i en bastu i evigheter. Nej, jag blir bara yr i huvudet och det svartnar för ögonen om jag sitter för länge. Inte okej!

Sen måste jag ju skryta lite om att min bror återigen har blivit Svensk mästare i avanserad segelfygning! Grattis på dig Johan! Nämnvärt är eller ej, men pappa var också med i tävlingen och man kan säga att han vann från andra änden.

Nej, nu blir det mat! Om jag inte hörde helt fel så har vi även en gäst i kväll, eller kanske två, vem vet. Det visar sig!

See ya!

God natt

Matchen slutade med en vinst på 1-0, skööönt!

Nu till den stora frågan, vad ska jag skriva om? Morgondagen kanske?
Ska i alla fall jobba mellan 10 och 13. Sen hade jag tänkt åka till mormor och morfar för att låna deras bastu. Fick nämligen ett tips om att jag ska duscha och sedan lägga tvål på vaderna för att sen sitta i bastun så länge jag bara orkar. Detta ska tydligen mjuka upp mina vader som är stenhårda, det visar sig väl om det funkar eller ej. Hoppas!
Nog om detta, nu måste jag sova om jag ska orka upp i morogn.

God natt

.

jag är nervös!


Falu BS - Dala-Järna IK

Snart åker jag, och laget så klart, till falun för att möta Falu BS!
Skoj!


Godmorgon fredag!

Hemsk natt. Vaknade av någon konstig anledning redan vid fyra och kunde inte somna om förens jag hade gått upp, druckit juice och kollat på klockan. Lyckades ändå somna vid fem tiden igen, kul!


jag hade planerat min dag

Hade planer på att hinna med massor utav saker idag, men såklart nej. Det enda jag lyckades hinna med var att klippa gräset och hänga tvätt som mamma bad mig, ingenting av det jag själv hade tänkt göra. Jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen eller vad jag gjort istället, men men.

Sommaren är väl i stort sett slut? och det känns inte som att jag har gjort nånting, jag hann bara bada TVÅ gånger! Snart börjar skolan också och jag börjar få lite smått panik över allt jag hade tänkt hinna med innan dess. Pepp på skolan? Nej inte ett dugg! Självklart ska det bli skoj att träffa alla vänner men skolan, nej usch jag vill inte. UF-företag ska man också starta till hösten, jag undrar jag hur tusan det ska gå. Aja nu ska jag inte sitta här och oroa mig över det, för jag har ju ändå mer än en hel veckas sommarlov kvar!

PUNKT.


bara för att

jag förstår ingenting, ena stunden är det på det ena viset och i den andra på ett helt annat. livet är och ska inte vara enkelt, men ska det verkligen vara SÅHÄR svårt?!

05.30, tidigaste morgonen den här sommaren tror jag. vaknade när övriga i familjen skulle iväg på respektive jobb och hör hur dom pratar om att det brinner inte så långt borta, blev ju bara vungen att häva mig upp och se hur rök och lågor dansade runt på himlen. fick sällskap av katten när jag återvände till sängen och med honom liggande på min rygg tog det mer än en timme att somna om igen. kattfan!

maja min maja. lär ju bara säga att ibland är det tur du har mig , som hjälpte dig med cykeln och utan mig hade vi inte kommit hem med varsitt ölglas!
godnatt

PUNKT.


mördarmyggor

jag är fortfarande sämst på det här med att blogga.  i helgen som va var det flygfest och det hände på tok för mycket för att jag ska orka skriva om det, fruktansvärt kul var det i alla fall med mäktiga flygshower på dagarna och party på kvällarna. lite synd är det allt att det bara sker vart tredje år, längtar redan till 2012.


mördarmyggorna har kommit till byn! dom här myggorna ser inte ut som dom vanliga gör, dom är mörkare och mycket mindre och jag hatar dom! det finns oändligt många, helt svart i luften. det känns inte när dom biter. betten kliar i flera dagar och jag tror inte att jag är ensam om att ha kliat sönder huden.

när jag ändå håller på och skriver så, jag hoppas att det bara är du maja som läser min blogg. dom få inläggen jag gör är ju verkligen sjukt tråkiga och jag själv skulle aldrig läsa en sådan här tråkig blogg.

PUNKT.

trevlig sommarkväll.

Idag har jag varit duktig och hjälpt mamma att måla, eller ja duktig vet jag väl kanske inte om jag va, var nog mest bara i vägen och förstörde. Ramlade och stödde mig mot en nymålad knut, duktigt! va det så noga da?, nej inte ett dugg skulle jag vilja påstå.

Lite senare hade herrarna match och den kan man ju inte missa! tråkigt nog så åkte dom på stryk, 1-3, mot Huge.
I morron har vi seripremiär hemma mot ÖStansbo och det är jag hur pepp på som helst, hoppas på en skön vinst och tre poäng! Nog med fotboll.

Kvällen började mindre bra, men Lina min kära Lina räddade mig. Vi åkte ut på en cykeltur som ledde till det mysiga Fårcafeét för en kvällsfika. Som vanligt när jag är med Lina blir det bara massa tok, men även en hel del seriöst snack. kan vara skönt att på prata av sig ibland.


Har fortfarande inte fått någon riktig kläm på det här med att blogga så jag antara att mina inlägg, dom få som jag har, är riktigt tråkiga. Men men, förhoppningavis blir det bättre så småning om.


Over and out!

RSS 2.0