I still love you all.

Hi I´m Anna, and I´ve been punked!

Om det inte framgick så har jag alltså blivit totalt grundlurad idag. Hela klassen och alla Hp lärare, tack för den! Ett gott skratt förlänger livet.

Det hela gick ut på att få mig att tro att vi skulle ha prov idag.

Kvart i tio ringer mina klasskamrater och säger att jag måste skynda mig till skolan för vi ska ha prov. Vad gör jag? Skyndar mig till skolan så klart. Tio minuter senare tinger de igen och frågar vart jag är, samtidigt som de står uppe i skolan och tittar på hur jag kommer gående. När jag väl kommer upp till klassrummet sitter de och låtsas skriva prov. På bänken längst fram ligger det ett häfte upp och ner som jag antog va mitt, sätter mig ner, vänder på pappret och ska börja läsa...



Min åsikt: inte ett dugg kul med tanke på att jag firade lill lördag kvällen innan. MEN ändå sjukt kul att de lyckades så himla bra.

Deras åsikt: jävulskt roligt!


Hämnden är (ska bli) ljuv!


life of me

Dåligt med uppdatering under älgjakten, hade väl inte så mycket att dela med mig utav.

Något helt annat... Jag fullkomligt älskar modet just nu! Har aldrig varit med om något liknande. Aldrig förr har jag varit så förälskad i kläder som jag är nu. Det är verkligen den stilen jag egentligen har/innerst inne vill ha, men som jag på något konstigt vis aldrig har vågat visa tidigare. Men ju mer jag tänkt desto mer förstår jag hur dum jag har varit, varför har jag varit rädd för vad andra ska tycka? Varför ska jag klä mig som ALLA andra? Varför vågar jag inte visa vem jag är? Varför ska någon annan få bestämma vad jag ska ha på mig? Nu får det vara nog! Jag vill inte vara tråkig och bara följa med strömmen, jag vill vara mig själv och ingen annan. Sent påkommet kan tyckas, bättre sent än aldrig säger jag.


 

Dag ett.

Det här trodde jag verkligen inte!

Skulle verkligen kunna skriva hur mycket som helst om denna händelserika dag, men det skulle bli på tok för jobbigt!
Det har hur som helst varit första dagen på årets älgjakt, och jag trodde aldrig att jag skulle få skjut mig en älg men joda. Så nu har jag äntligen skjutit min första älg, en hyfsat stor kalv. Ganska häftig känsla lär jag säga, är ju inte var dag man får den upplevelsen. Hoppas ändå på att få skjuta något mer innan veckan är slut, helst lite större! haha..
Dåligt med käk under dagen idag, frukost vid sju tiden och ett par smörgåsar under dagen så nu blir det maaat! Gott!

<3

See ya!

Årets höjdpunkt

I morgon, i mogron börjar det! Det som många längtat efter så länge är äntligen här! Årets höjdpunkt! Älgjakten!
Äntligen säger jag bara, som jag väntat. Ny bössa för iår, förhoppningsvis får man inviga den (tavla räknas inte) med att skjuta sig en älg. Börjar bli lite nervös, konstigt? nej absolut inte. Allt är bara så himla spännande!
Nu sker det sängen, måste upp i tid så jag hinner göra mig i ordning för jakten som börjar vid åtta! God natt.

See ya!

12:40 livet leker

"There´s a new love in town..."

Livet får en drastisk vänding, detta ska vara något bra!

Vi är föräldrar på stan, so fuck off!

Puss!


Torsdag 16:08

Gårdagen blev väldigt spontan och bjöd på massor utav trevligheter, helt galen dag! Tackar Ida så väldigt för sällskapet och övriga insatser.
Skolan idag var mindre kul, två redovisningar och ett prov, and that´s it! Slutade vid lunch. Kvällen har bara tråkiga saker att erbjuda, pappa kommer och hämtar mig i morgon så jag måste städa hela lägenheten och packa ihopa allt som ska med hem under lovet redan ikväll eftersom att det blir ganska bråttom hem när jag ska jobba.
Vad händer annars för kul i mitt liv? Jo, absolut ingenting!



Jag vill ha älgjakt, typ...NU!






See ya!


Snö i Malung!

Här i Malung snöar det för fullt, inte kul! Nog för att jag vill ha vinter med ett tjockt vitt täcke som täcker marken och gnistrar så mysigt om kvällarna, men inte nu!
Nu vill jag bara ha lov och älgjakt. Ska bli så fruktansvärt skönt att slippa skolan för en vecka, det behövs.
Nej nu ska här pluggas på inför morgondagens prov!

See ya!

home sweet home

Frukost mötet i morse var helt okej, fast personerna som pratade var inte allt för duktiga på in sak. Mötet började vid åtta och frukost serverades från halv. Jasmine och jag hade ställt våra klockar på ringning klockan sex, men vi råkade znoosa till fem över sju! Inte okej. Så vi fick ganska så bråttom att springa över till hotellet.
Efter det åkte vi tillbaka till skolan för att jobba med UF, men efter att ha kollat mejlen så fick det bli ett möte med Bibbi från Vansbro simningen istället. Trevligt trevligt.
Sen fick det bli lunch i skolan och eftersom att jag ska jobba på Hjärtat´s rum idag så var det bara att bege sig hem till lägnheten och packa alla grejer som ska med hem över helgen efter att lite snabbt ha slängt i sig lite mat. Just nu sitter jag i alla fall på tåget och är på väg hem, är i Yttermalung s¨set är en liten bit var än.
Förövrigt är det här första veckan som jag bott i Malung utan att åka hem en enda dag, och jag vill lova att det va fruktansvärt skönt!

Nu hade jag tänkt vara lite effektiv och ta mig an den gigantiska hög med läxor som ligger i väskan och bara väntar på mig... ja dom lär väl göras.

See ya!


tonight

Torsdagar innebär torsdagsmys, visst är det så?
Världens mest underbara vän är här på besök och stannar över natten, kuuul!! Vi ska flöta i oss massa gott och bara ha det super mysigt hela kvällen!
Och i morgon ska vi iväg på frukostmöte på Sankt Olof, läskigt? lite nervös är jag fastän vi inte ska presentera våra företag den här gången.

Nu blir det Idol med min darling!

See ya!

RSS 2.0