My day

UF-mässan på torsdag närmar sig med stormsteg, och som västerdalarnas bästa UF-Företag är vi med och tävlar om att bli Dalarnas bästa och måste därför hålla i en presentation. Nervöst! Efter mässan är det finmiddag och prisutdelning, man måste vara finklädd så det blir till att prova kläder ikväll...Och efter det ska det pluggas som aldrig förr!

Funderar på det här med mat, vet inte riktigt vad jag är sugen på men makaroner funkar alltid! haha
Sen måste jag nog städa lilla svinstian lite också...blää.

Härligt är i alla fall att jag är ledig både onsdag och fredag den här veckan!

Nu blir det besök i garderboben!

cykelvärkstad

Sitter och försöker göra klart hempprovet i massmedia som tydligen skulle vara klart idag...
Ringde till vårdcentarlen och fick tid vid halv fyra, inte för att jag vet vad dom ska göra åt att jag är sjuk men ändå. Önskar dom kan ge mig penicillin eller nått så att skiten försvinner.
Ska infinna mig vid hotellet i Malung halvs ju ikväll för middag och mottgagning utav diplom och pris. Hur jag ska ta mig dit i tid är en bra fråga, men taxi hade varit ganska nice! ha ha, åtminstonde "privatchaufför".

nothing´s like home.

Just nu har jag sån god lust att ta mitt pick och pack och åka hem, gör inget i skolan förutom att hosta sönder.... så det är just vad jag ska göra, ta mitt pick och pack och åka hem för att vila upp och kurera mig!


-

skolan idag, har suttit där och kollat på en hel dag. I morgon stnnar jag nog hemma så jag orkar med kvällen istället.
Idag sker det i alla fall, städning av lägenheten, matlagning som följs av disk och senare plugg. Kul liv.


massmedia och allt vad det innebär

Okej, i morgon ska jag nog lyckas dra mig till skolan.. kanske.
Sitter just nu och håller på med ett hemprov i Massmedia som inte va det lättaste, så jag får nog be till högre krafter för att få ett godkänt. Skämt åsido, även fast det är hemprov borde inte frågorna vara så svåra. Jag kan åtminstone glädja mig med att jag i stort sett inte är ute i sista sekund då jag redan varit duktig och börjar och det ska vara inlämnat och klart första på fredag. Men det kommer nog krävas att jag arbetar flitigt varje dag fram tills dess om det ska bli några fullständiga svar, eller om det ska bli några svar als.
Trots att jag är sjuk och känner mig ganska svag är jag väldigt sugen på shopping, ovanligt eller hur?
Haha!
Snart blir det duschen och sen fixa i ordning för skolan och Malung för resten av veckan. Boooring!

sjuker

Det är helt klart INTE OKEJ att vara sjukling!
Har varit döende i flera dagar, känns det som i alla fall. Det blir väldigt påfrestande när halsen gör så ont att man inte kan äta, huvudet bankar så man kan bara ligga ner, ögonen värker så man måste blunda... nej det är inte särskilt kul.
Solen skiner och det är härligt varmt ute och jag varken kan eller får gå ut..
Nej ett stort blä för att vara sjuk!

Lasse

Värdelös dag idag, dock är jag ganska stolt över mig själv! Lyckades låta bli att låta den där jätte goda och mumsiga bakelsen glida ner i korgen när jag var och handlade. Borde lära mig att vara så duktig varje gång, har en förmåga att låta det mesta som jag är sugen på åka med genom kassan.
Lyssnar på Lars Winnerbäck och tar det lugnt ikväll, kanske tar en bit kladdkaka eller poppar lite popcorn. Eller varför inte glass med kolasås? Nej, ska vara duktig och ta en macka istället om jag skulle "råka" bli sugen.

En bild på mina favoriter.





at school

Sitter i skolan, lagom tråkigt. Har inte ens lektion. Klar med ämnet så får göra vad jag vill, hade gärna velat veta det lite tidigare så hade jag kunnat sova.
Hoppas dagen ska gå fort, har en hel del att ta itu med i lägenheten och jag gillar inte skolan längre.
Helgen är väldigt välkommen. Ser verkligen fram emot lördagen då vi ska spela vår första träningsmatch, mot Forrsa. Spännande!

Jag ska väl vara lite duktig och försöka få något gjort här i skolan idag. (Men jag vet hur det slutar....)

malung

Jaha, då var jag i Malung igen. Känns som en evighet sen fastän jag var hit i lördags, men ändå så känns det som igår på något vis. Jaja. Inte ett dugg intresserad av att gå till skolan, inte för fem öre. Trött är jag också, men jag fick ett tips från en kompis som sa att jag skulle lägga mig och sova. Så nu sker det sängen och godnatt!


"Home sweet home"

Tog mig en löptur på eftermiddagen, som tyvärr var ganska misslyckad.
Håller på och packar för att åka mot Malung och skolan, får nästan ångest.
Jag vill inte vara i skolan, vill ha helg! Lördag hela veckan. Sommarlov vore inte heller så tokigt faktiskt!


sunshine

Jag gillar att solen är framme om dagarna och att det blivit ljusare om kvällarna!
Ikväll åker jag tillbaka till Malung för en vecka i skolan, en ovanligt händelserik vecka hoppas jag på. Studiedag idag så jag är ledig, väldigt skönt. Funderar på att åka till vansbro för lite gym om jag bara fick sällskap om inte så blir det nog en springtur i det fina vädret.
På torsdag åker jag och min söta klass till Karlstad för att kika lite på universitetet, ska bli spännande. Hoppas också att det kan hinnas med en runda på stan, eller bergvik och ikea.
Nu ska jag i alla fall försöka hitta träningssällskap, see ya!

060310

Lovet tar snart slut, en vecka till med ledighet hade verkligen behövts.
I morgon är det vasaloppet och jag ska jobba. Inte så roliga arbetstider, 05.30 - 08.00. Inte så långt pass som tur är för jag ska allt hem innan skolan börjar igen på tisdag!

Sitter och studerar matchschemat och blir verkligen sugen på att få börja spela matcher, inga tråkiga five a side utan elva mot elva på stora gröna planer. Veckorna på försäsongen med grus får gärna hoppas över.
Måste köpa nya fotbollsskor också, så om någon vet ett bra ställe med bra utbud av dammodeller (gärna skruvdobb) hör av er! Stadium och alla andra sportbutiker verkar ju bara bry sig om herrfotboll eftersom dom inte köper in några damskor. Dåligt!

Jaja. Ska packa väskan nu för ikväll måste jag åka till malung, vilket jag inte så gärna vill.

One day

Tre dagar sedan det blev några rader, har haft annat för mig helt enkelt.
Onsdagen bjöd på en trip till Falun med Jesper. Jag fördrev tiden med att gå runt om kolla i butiker och göra några små inköp. Köpte nya träningskläder och ett par solglasögon.
Passade även på att kolla utbudet på fotbollsskor på damsida, vilket är lika med noll öerallt. Helt värdelöst!

Idag sker det träning, ska bli ganska skönt. Har (varit duktig!) gjort klart den sista svenskauppgiften där jag skulle skriva en saga idag, stolt! Nu är det bara matten och hemprovet i massmedia kvar. Det lockar inte.
Kvällen ska troligtvis spenderas med Jesper, och det gillas!

I morogn åker jag upp till Malung för att jobba på vasaloppet nunder söndagen. Det lockar inte heller, men pengar gör.
Är i stort behov utav pengar då jag MÅSTE köpa massor utav nya saker till sommaren!

Och jag är fortfarande less på all snö, går inte ens utanför dörren om dagarna längre. Jag vill ha sommar NU!


New look

Har nu varit duktig och gjort klart en svenskauppgift som skulle vara klar vid jul om jag inte minns fel. Bättre sent än aldrig. Tog mig en varm och skön dusch för att sedan kunna göra mig iordning för annat än plugg. Dock känns det inte som jag kommer hinna med så mycket när jag kollar på klockan.  Men något måste göra min dag lite mer värd, vore ju dumt att lägga sig igen utan ett enda leende på läpparna.
Leker "Sally" lite då och då när jag känner för det, köpte ett par nya skor som jag måste gå in (läs: lära mig gå i).

It looks like you given up!


Pluggdag

Efter tolv timmars sömn är jag nästan helt utvilad, känns skönt.
Måste ta mig i kragen idag och uträtta lite skolarbete då jag tyvärr har varit lite lat i skolan dom senatse veckorna.
Men om jag skyndar mig får jag nog kvällen ledig i alla fall. Inte för att det spelar någon roll, bara jag får det mesta klart idag är jag nöjd! Vill inte plugga hela lovet.

I övrigt är jag förbannat less på snön och det enda jag vill ha är sommarlov med massa sol och värme.


Trött kamel

Morgonen/delvis natten spenderades liksom gårdagen i Sälen med jobb. Inte ett dugg kul, kallt och eländigt. Hemfärden blev dock lite tidigare idag vilket uppskattas väldigt mycket.
Värdelöst att jag sover bort hela dagarna när jag kommer hem igen, blir en aning före i tiden då jag av någon knepig anledning fick för mig att det vad onsdag idag. Men så kan det gå.
Trots att jag sovit till och från sen jag kom hem ska jag nu krypa ner i sängen för en god och extra lång natts sömn!


RSS 2.0