the big day is comming closer.

Jaha, är det nu jag ska säga att allt är klar? Nyår ska (som alla andra fester det här året) spenderas vid vår allas älskade fotbollsplan. Det kan ju inte bli bättre, eller ? Jo kanske. Men nu är det som det är. Kommer nog bli hur mysigt och trevligt som helst, lite smått och gott att äta och dricka innan volymen skruvas upp på max och kvällen fortsätts med lek och sång i vanlig ordning! Det här kommer bli toppen!
I like!
Nu är det bara the big day som saknas.

likeitlikeitlikeitlikelikeitlikeitlikeitlikeitlikeit!
 

Today

Julafton är äntligen över, nu är det bara alla tråkiga mellandagar kvar innan the big party! Det är nästan så jag hellre skulle fira nyår än jul om jag var tvungen att välja. Jag ogillar julen mer och mer för var dag som går, det gör mig ännu mer säker på att nästa jul inte kommer firas inom sveriges gränser.

Förövrigt längtar jag till kvällen då jag äntligen ska få träffa en närstående, som jag har längtat!

Kort får det bli.

17:05

Just nu ogillar jag mitt bredband väldigt extremt mycket! Har precis suttit och skrivit ett långt inlägg med mina åsikter och tankar kring julen och allt vad det innebär när internet plötsligt stängs ner och allt försvinner. Tyvärr finns inte orken till att skriva ett nytt, så jag tänker helt enkelt inte dela med mig.


Istället för skolan.

Blir irriterad på skolan vissa dagar. Så jävla onödigt att gå upp halv åtta när vi ändå inte har ngot förens vid ett. Bara därför ska jag sitta hemma ända tills dess och roa mig med att göra absolut ingenting, kul. Riktigt kul. En liten förvarning hade suttit fint så jag åtminstonde hade kunnat sova bort tiden.

På tal om allt annat så har jag märkt att både min garderob och byrå är överfulla och knappt går att stänga igen längre, så därför ska jag lägga några hundralappar, eller ja ganska många, på lite annat än kläder ett tag framöver. Vad sägs om lite tillskott och diverse "hjälpmedel"? I like it! Det måhända att jag inte är som alla andra men jag kan stå för att jag tycker det är riktigt vacker med muskler i rätt mängd och att lagom bodybuilding är vad jag önskar mig och mest uatv allt vill ha.





09:51

Sista dagen i skolan idag, känns skönt att få åka hem med ett jullov i bagaget i eftermiddag! Tråkigt nog är jag inte helt kry, så varför gå till skolan tidigt när man kan sova längre? Sovmorgon ska jag ta mig! Skulle inte tro att det är många som varken märker eller bryr sig, är ändå bara två från klassen där idag. Mysigt med julavslutning och mysigt med lov.

Folket kallar, dags att ge sig ut i kylan och promenera mot skolan.


13:52

När alla andra går på jullov så åker vi från malung bara hem över en helg, tillbaka till skolan igen på måndag. Det känns verkligen hur värdelöst som helst, jag kan inte förstå hur våran rektorj*vel tänker när hon bestämmer att vi måste gå i skola till den 22 december!

skjutsen hem kallar.


See ya

19:13

Nu har lilla Anna så fruktansvärt tråkigt så det nästan är lite synd om mig. Har suttit här i sängen med datorn i knät ända sen jag kom hem från skolan, vilket liv jag har. Och det är tråkigt, just idag är det förbannat tråkigt. Det borde inte vara riktigt lagligt att ha så här tråkigt, det borde inte finnas på värdskartan! I vilket fall som helst inte på mig världskarat i alla fall! Och vad gör jag istället för att ta tag i mig själv och hitta på något kul? jo jag sitter här och skriver onödigt skit som ingen läser eller förstår till ingen anledning eller nytta! onödigt, onödigt. onödigt.

En tanke slängs på nyår, ja vad sker då? absolut ingenting skulle jag tro! jag blir så less på den där dagen, samma sak varje år, vart tar man vägen? vart tar alla andra vägen? vad händer och sker? nej usch!


Ej att glömmas är Hilda, mitt kusinbarn har kommit till världen! :)

och nu orkar jag inte med den här apparaten längre så nu blir det något annat, stöda lägenheten kanske ? träffa natalie? gå till marthe och hämta mössan som blev kvar efter filmen igår? eller inegnting kanske? ja, vem vet!


19:26

Forgive my mistakes and your life would be easy!

RSS 2.0